Wat doen wij allemaal?

 

Binnen schilderwerk:

Bij binnen schilderwerk kunt u denken aan het schilderen van de muren, plafonds, trappen, vloeren of kozijnen van uw huis. Ook  ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, vallen onder binnen schilderwerk. Kleuradvies en materiaalkeuze is bij binnen schilderwerken belangrijk. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring. Wij passen ons aan alle stijlen aan: klassiek, eigentijds, loft, rustiek en klassiek-modern. De nieuwste technieken en verven passen we toe om het door u beoogde resultaat te bereiken. Waarom binnen schilderen? Naast de decoratieve functie voor de bescherming tegen slijtage, vocht en schimmels.

 

Buiten schilderwerk:

Bij buitenschilderwerk kunt u denken aan kozijnen en deuren, maar ook aan de gevelbetimmering, schuttingdelen, de buitenkant van uw schuur en de buitenmuren van uw woning. Buitenschilderwerk is ongeveer een keer per vijf jaar toe aan een nieuwe laag. Schilderwerk op het zuiden en westen is eerder aan onderhoud toe, door de invloed van zon en regen. De belangrijkste functie van buitenschilderwerk is bescherming. Schilderwerk voorkomt bijvoorbeeld dat hout gaat rotten.

 

Stucen:

Wij hebben vakmensen in dienst die het vak van stucadoor verstaan. Wij kunnen wanden en plafonds voorzien van een afwerklaag. Deze afwerklaag kan dienen ter bescherming, reparatie of verfraaiing. Stucwerk kan zorgen voor een heel ander beeld in kamers. Groter, ruimtelijker, lichter zijn effecten die optreden. Dit kunnen wij zowel binnen als buitenshuis voor u verzorgen.

 

Houtrot reparatie:

In vele huizen met houten kozijnen komen wij houtrot tegen. Dit betekend echter niet dat u direct uw hele kozijn hoeft te vervangen. Wij hebben personeel dat speciaal is opgeleid om houtrot te bestrijden. Deze medewerkers kunnen de ontstane oneffenheid weer mooi afwerken waardoor u na het schilderen niks meer ziet van de reparatie. Doordat de houtrot reparatie professioneel gebeurd kan het gerepareerde nog jaren mee.

 

Heeft u andere verzoeken neem dan gerust contract met ons op. Onder het tabblad voorbeelden vindt u foto’s van elk onderdeel dat wij verzorgen.

 

Meer soorten werkzaamheden die wij uitvoeren vindt u op onze site van DekkerHome.